Waar werkt Voordeelwebsite? Door geheel Nederland!

WEBSITE LATEN MAKEN?

Website laten maken die goed vindbaar is in Google en kan zorgen voor meer klanten en omzet? Dan bent u bij Voordeelwebsite.nl aan het juiste adres. Wij bouwen al jaren websites volgens een uniek, simpel maar doeltreffend concept. Wanneer u een website laat maken door Voordeelwebsite bent u verzekerd van een optimale ondersteuning, hoeft u niet zelf uw website te vullen en ontvangt u een website die technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Kortom een website laten maken door online professionals voor optimaal resultaat.

Niet voor niets hebben ruim 4000 ondernemers een website laten maken door Voordeelwebsite.nl!

Standaard website laten maken

Een website laten maken die snel online staat? Wij kunnen razendsnel websites maken op basis van 5 voorbeeld designs. Het voorbeeld van uw keuze wordt door ons aangepast qua kleuren. Op deze manier ontvangt u een unieke website die aansluit bij uw bedrijfslogo en huisstijl. De professionele designs zijn bewezen designs die zo ingericht zijn dat bezoekers sneller omgezet worden naar klanten. Naast het aanpassen van de kleuren plaatsen wij uw logo en vullen de website met teksten en afbeeldingen. Ook het aanmaken van formulieren en call to actions is altijd inbegrepen. Laat u een website maken door Voordeelwebsite.nl dan ontvangt u dus geen bouwpakket waar u zelf nog mee aan de slag moet maar ontvangt u een kant en klare website die direct omzet kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen doen?

Wanneer u een website laat maken door Voordeelwebsite.nl wordt deze altijd opgeleverd met 15 pagina's die we al voorzien hebben van uw content. Natuurlijk kunt u door ons meer pagina's laten aanmaken voor een klein bedrag extra. Wilt u liever zelf verder aan de slag met uw nieuwe website? Geen probleem alle websites die Voordeelwebsite.nl maakt worden voorzien van een zeer gebruiksvriendelijk beheer systeem. U kunt dus zelf onbeperkt en zonder extra kosten meer pagina's aanmaken, nieuwe menu items maken, aanpassingen doen en foto's, teksten en video filmpjes plaatsen.

Website laten maken al vanaf € 249,95 professioneel online!

Een professionele website laten maken kan al vanaf € 249,95 per jaar inclusief hosting, email account(s), domeinnaam, CMS systeem en onbeperkte support. Bestellen is heel simpel en bij Voordeelwebsite weet u exact wat u koopt. Van alle websites hebben we een demo website klaarstaan. Bekijk de voorbeeld websites en bestel de website die het beste bij uw bedrijf past. Heeft u iets meer budget om een professionele website te laten maken? Kijk dan op de prijzen pagina waar we voor een klein bedrag extra nog meer diensten leveren. Zo is het mogelijk om SEO teksten door een professionele tekstschrijver te laten schrijven en bieden we ook een pakket aan inclusief zoekmachine optimalisatie en Google Adwords account zodat u gegarandeerd hoog in Google komt. Een website laten maken die niet alleen voordelig maar ook heel compleet is dus.

BEKIJK VOORBEELDEN

Wilt u een website laten maken maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Heeft u hulp nodig voor de juiste keuze? Neem dan direct contact met ons op wij helpen graag.

Tel: 0523-617 560

Maatwerk website laten maken

Voordeelwebsite is ooit als eerste van Nederland gestart met het aanbieden van kant en klare websites voor een vast laag bedrag per jaar. Naast deze succesformule zijn we in 2005 gestart met het ontwikkelen van websites geheel op maat ontworpen. Ook dit bleek een schot in de roos te zijn door dezelfde formule toe te passen waar we al jaren succesvol mee zijn. Wij bouwen een complete website met een design op maat voor een vaste lage prijs. Geen gedoe dus met offertes maar een duidelijke prijsstelling die voor iedereen gelijk is. Hierdoor laten niet alleen kleine en middelgrote bedrijven een website door ons maken maar hebben we ook het vertrouwen gekregen van diverse grote namen.

Wat kost een maatwerk website laten maken?

Voordeelwebsite.nl gaat in alle gevallen uit van een het standaard Voordeelwebsite pakket van € 249,95 per jaar. Een maatwerk website laten maken (design) kost altijd éénmalig € 350,00. Een maatwerk website laten maken kost dus € 249,95 + € 350,00 = € 599,95. Hiervoor ontvangt u alles wat er in het standaard Voordeelwebsite.nl pakket inbegrepen is en maken wij een design voor u op maat. Binnen twee weken ontvangt u een eerste ontwerp ter beoordeling. Dit is nog slechts een ontwerp die onbeperkt aangepast kan worden zonder extra kosten. Wij werken als enigste van Nederland niet met een maximaal aantal correctierondes maar ontwerpen net zolang door totdat u 100% tevreden bent. Lukt het ons niet om een ontwerp te maken die voldoet aan uw wensen? Geen probleem dan ontvangt u het volledige bedrag binnen 3 werkdagen retour. U loopt dus geen enkel risico. Een website laten maken door Voordeelwebsite.nl met tevredenheidsgarantie.

Ik wil een maatwerk website laten maken hoe werkt het?

Een maatwerk website laten maken hoe gaat dat in zijn werk? Na bestelling op onze bestelpagina ontvangt u direct een vragenlijst. Aan de hand van de door u gegeven antwoorden hebben onze webdesigners een goed beeld hoe de website er uit moet komen te zien. Hebben we nog extra informatie nodig dan zullen we direct contact opnemen. Door deze unieke werkwijze is het niet noodzakelijk dat we bij u op kantoor komen wat een enorme kostenbesparing betekent. Indien gewenst is het trouwens wel mogelijk om, op afspraak, bij ons op kantoor te komen indien u liever persoonlijk contact heeft. Wij zorgen voor de goede ideeën en koffie!

BEKIJK AANBIEDING

Liever advies per telefoon? Bel ons op 0523-617 560

ZULLEN WE SAMEN UW WEBSITE MAKEN?

Unieke aanbieding voor enkele klanten.

Eén dag per week gaan we samen met een klant een website bouwen. Wij passen dan de kleuren aan van de website en plaatsen uw logo. Tevens gaan we samen pagina’s aanmaken, teksten en afbeeldingen plaatsen en leren u alles over het gebruiksvriendelijke beheer systeem.

Wij leren u hoe u een website vult die klanten opleverd. We leren u formulieren maken, call to actions te plaatsen en laten zien hoe je de meta gegevens voor zoekmachine optimalisatie kan ingeven. Zo wordt uw website optimaal vindbaar in Google.

NU MET GRATIS PROFESSIONELE FOTO’S
IK WIL SAMEN EEN WEBSITE MAKEN Samen een website maken